Na tvém těle nechat
Své ruce obě
Lísat se k tobě
Nasytit touhu
Mít rád, milovat se, milovat
A necítit
Že se blíží
Hnusné Smrti chlad
Nepouštěj a nepřijde alespoň v tu chvíli ne.
08.03.2024 08:20:13 | Jan Kacíř
Díky :)
...
A řeknu jí:
Huš ty Smrti ohavná
Ztrať se někam
Do prázdna
:))
08.03.2024 08:55:18 | Anfádis