Tisíce třpytných nocí
Milión
Zrovna probuzených červánků
Zlověstně tvářících se mraků
S hřměním bušícím do spánku
Nespočet vlnek toků
Těžkých vln rozbouřených řek
Mnoho mávnutí křídel
V příletu stěhovavých ptáků
Stohy vychrlených slov
I ukrytých nevyřčených vět
Tak vzdálený jsi
A přec
Chceš stírat mi slzy
Když cítíš je
Po mé tváři téct
vím že je to citové a nechci to zlehčovat ale přec mě napadl jako první stěrač...
14.03.2024 11:23:20 | enigman
Už tu bylo, ne?
07.03.2024 21:18:51 | Poeta_bez_talentu