Kam odcházíš
Miláčku
Každý večer
Na celou noc
Pak žiji
Sama v snění
Když se tma
V světlo mění
A slunce vrhá
Dlouhý stín
Také nejsi vůbec k mání
Asi je to pro zasmání
Ale v mé hlavě
Se rozvaluje těžký splín
Taky jsem kdysi dělával noční po práci.
Je to vyčerpávajici, dneska bych to asi nechal na vik... chci říct... zůstal doma... ;-)
Jo... a až na ty okolnosti je moc pěkná:-*
09.03.2024 18:19:31 | Žluťák