pro......
Tvé tělíčko bych chtěl vnímat,
dnes i denně tě objímat,
hladit tváře-líbat též,
jsou tak krásné-to mi věř.
Dotýkat se oblých tvarů,
po tom toužím-na mou věru,
tu hebkost jejich vychutnat,
kol dokola je olíbat.
V náruči chci mít tvůj půvab,
do tvých očí se ti dívat,
na sedinku ti ruce dát,
to bych také lásko rád.
Komentáře (5)
Komentujících (5)