Nerozumíš mojí lásce
Byl jsi můj stroj na bolest
Když ses nedíval, vzala jsem Tvou ruku
a trhala si žebra, abych mohla dýchat
Tvými zuby vyrývala jsem slova
do nejtenčích vrstev kůže
abych je slyšela
ten tlukot krve v uších, jícnu
Choulím se v Tvé něze
jako v cukrových pantoflích
Jenže umím jen hořknout ve dlaních
Přečteno 129x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Kacíř, enigman, jort1, Chane, Kan, Marten, Iness, Caliéry, RadekČ, o3_gambit, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)