Pro mou lásku největší
Dnes časně ráno, při svitu měsíce
probrala mě chuť na tebe nejvíce
pohladil jsem tvoje krásné vlásky
z růže květy rosou zalité a to bez nadsázky
přitulil se k tobě něžně
k vládkyni moří, svojí kněžně
pohladil tvoje ladné vnady
ty a já splynuli v jedno tělo dohromady
pak přišla ta nejkrásnější chvíle
rozkoš lásky, která dosáhla svého cíle
miluji tě lásko moje
Přečteno 149x
Tipy 12
Poslední tipující: Aramgad, Kan, Pacik, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, martinaV, Marťas9, mkinka, cappuccinogirl
Komentáře (8)
Komentujících (5)