Jsi pořád krásná
s korálky ve vlasech,
v opojném rytmu
sobotní noci.
Jen vrásek přibývá,
z blízka se nedívej!
Dál jsi má víla,
zrozená z rosy.
A já tě do ticha,
ve svitu měsíce
o trochu lásky
zoufale prosím.
Tyto verše potěší každou ženu, pokud je v očích muže takto viděna.
Pěkně jsi to napsal, ráda jsem si přečetla.
12.03.2024 22:39:55 | Jarunka
Juuuu moc hezké
11.03.2024 17:36:07 | Mersi