Jsi jak bílá holubice
co nese lásku, štěstí, odevzdání.
Jsi sama nevinnost pro tento svět.
Ty objevíš se znenadání
jak bílý liliový květ.
Ty krásná bílá
pod křídly tvými
je něžná síla
změnit svět k nepoznání.
Tak leť, leť v dáli.
Já nebojím se o tebe.
Má krásná bílá holubice.
Je to moc hezky napsané. Myslím, že se v této báseňce pozná spousta žen:)
11.03.2024 20:28:44 | paradoxy