Time to Go
Chci ti snýst modrý z nebe
ale proč?
Udělal bys pro mě to samé?
Ty hloupý starý pane?
Chci od tebe pryč
navždycky, definitivně a bez návratu
ale zamotals mě do pevnýho drátu
už sotva dýchám.
Lapám po dechu
a modlím se, abys mě nechal jít.
Mou vůli už se zlomil,
chci zmizet, jak pára se vytratit.
Odejít a nemuset nic vysvětlovat.
Utéct pryč a nenechat to nastat znova
Komentáře (2)
Komentujících (1)