Miluju
Anotace: Že by zase pro Míšu? :-))
Jsi slunce v mojí duši,
jsi srdce které buší.
Jsi krev která mnou protéká,
jsi smysl mého života.
Jsi ta pro kterou stojí žít,
jsi ta,kterou chci políbit.
Jsi ta, kterou miluju
a milovat vždy budu.
Komentáře (0)