Lásce
Vzpomínám,
jak usínali jsme vedle sebe.
Už je to dávno,
co si chtěl,
abych po Tvých zádech
se drápala jako kočka.
Klidně škrábej.
Alespoň k něčemu
jsou dobré
Tvé dlouhé nehty.
Smála jsem se
a prolezla
k Tobě myší dírou.
Miluji Tě.
Už Tě to nebolí.
Už je to dávno,
co skončili
jsme v posteli.
Ach, milý.
Srdci blízký.
Přečteno 183x
Tipy 41
Poslední tipující: mravenec, Jan Kacíř, Misha, Frr, Dejvis, Lionhead, Iness, RadekČ, enigman, Anfádis, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)