Negativ duše
Roztržitý, zbloudilý, já sám pod lampičkami chrpy
Tvé rty rzí pošpiněné
a jen negativ duše jak obraz pod kůží mi plyne
Já jako Ty, v té chvíli plné zvuků cikád
koňmi utlačovaný, jejich kamennými těly
silou tahu v mramoru zalitý
Tažen do bezčasého žitného pole
do oblouku klasů a vlčích máků
jež strachy se k zemi kloní
Přečteno 124x
Tipy 26
Poslední tipující: mkinka, Jiří I.Zahradník, jort1, Marťas9, narra peregrini, Iness, Chane, enigman, Lesní žínka, o3_gambit, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)