Svítání
Anotace: jak jaro přichází
Tóny jara obzor lámou,
zvuky jež ho provází.
Jinovatku nemám žádnou,
ta na duši neschází.
Ústa ráže slůvek milých,
střílí ladně do mých snů.
Vzpomínek na zimu pár zbylých,
pod kterými neklesnu.
Přijmi prosím moji dlaň,
by s tebou svítání sdílela.
Teplo těla svorně chraň,
plň vše na co myslelas.
Přečteno 126x
Tipy 7
Poslední tipující: Sonador, Pacik, martinaV, o3_gambit, mkinka
Komentáře (0)