na nebi svítí slzy
na nebi svítí měsíc
jako rohy bejka
dívám se
a do srdce
zatím nezatejká
dnes večer je má
čirá čarodějka
a co já s ní udělám
za noci
v dramatu?
obléknu ji jako luna
stříbrem
však bez šatů
na nebi svítí měsíc
jako rohy kozy
už se nedívám
jak noc
mi chystá shozy
Přečteno 125x
Tipy 19
Poslední tipující: Jan Kacíř, paradoxy, o3_gambit, cappuccinogirl, jort1, IronDodo, Ophelia81, Anfádis, Chane, RadekČ, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)