Anotace: ***
Ta tichá rána
kdy mechem pršíš do zahrad
kalina toužebně voní jarními dešti
rozpínám větvoví mladých hrušní
tam v jižních stráních
v
dlaních mých
uvíz jsi
jak
šém
v
čele
Golema
déšť ten smířlivý spojenec blouznivců
drobnými polibky omývá viny
všech žen, co milovaly...
Moc pěkné, jak déšť smývá viny, to by bylo fajn nechat své hříchy smýt a být znova tak čistý jak nepopsaný list. ST.
15.03.2024 19:07:41 | Paulín