Oběti
V posteli ležíš klidně a tiše
“Dobrou noc” to léty ohrané klišé
Beze slov mi usínáš v objetí
Jsou z nás už jen dvě oběti
Oběti bez slov a doteků
Jen dvě těla jako bez dechu
I bez dechu svět se pořád točí
Já oběť tvých modrých očí
Jsme jen dvě oběti v objetí
Ztracené duše co nemají ponětí
Přečteno 99x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Marťas9, martinaV, Anfádis, paradoxy, Dreamy, cappuccinogirl
Komentáře (2)
Komentujících (2)