Kam poděla se radost? Kam odešel všechen upřímný smích?
Vše šedé se zdá bez brýlí růžových.
Slyším Vaše hlasy, jak říkají mi: ,,Přijdou lepší časy."
Poslouchám Vaše slova a přesto jim nevěřím.
Dobré časy střídají zlé a zlé zas lepší,
každou obměnou zvládnout je to těžší.
Slova ,,Miluji tě,, vyřčená z mužských úst.
Scénář končící větou; ,,Tak už mě pusť!,,.
Život píše do knihy příběhy o lásce,
nikdy však s dobrým koncem jako v pohádce.
Tak nezlobte se moji drazí, já už nevěřím.
Zahazuji klíč ke svým dveřím.
S úsměvem sdělujete mi, ať jsem šťastná sama,
jenže to neumím a opuštěná nechci být.
Několikátý večer usedám osamělá doma,
s pocitem, že nemohu na tomto světě dále žít.
Nad zvážením mých možností ovšem stačí,
hluboký pohled do jediných dívčích očí.
A já vím, že má cesta ještě nekončí. Mám tu ještě práci.
Do té doby, dokud ta nejsilnější láska se
mi opětovně vrací.
Najít důvod, pro který je nutný dál fungovat, ano, to je přesně "to ono"!
Moc hezky napsaný...
16.03.2024 23:25:27 | cappuccinogirl