Goodnight Moon - Shivaree (Cover: Clarissa De Santo)
https://www.youtube.com/watch?v=WBEKWZgc_QA
No WOW... tohle jsi dokázal o půl druhý ráno???
Jsem oslovena, ne jen minerálem...vším!!! Vším tady!!! Krása:-)**
17.03.2024 01:30:10 | cappuccinogirl
... to začalo už ve dne... kdysi jsme chodili s láskou
na výlety a sbírali si kamínky... vzpomínky... ale já už nedokážu
je přidat k těm okamžikům a mám jen už siluety těch našich srdcí
šeptající mi dobrou noc... tak a potom ani nevím jak mi naskočila ta písnička...
a dál to už bylo razdva, protože ten jaj!player kód s iframe mám v profilu...
takže já noční tvor … :)děkuju*
17.03.2024 10:20:45 | J's ..