tak nějak
tak nějak
otupěl jsem i tvým snům
tak nějak plně koukám
do zdi
relaxuj
to bude okay
ze zdi už kloužou prsa sličný hvězdy
tak nějak plakátu
dívky která je má modla
usínám
ač lapu bez hmatu
slzy slov roztříštěných
jako bys mě bodla
včelko pro svůj úl …
máš v kufříku nosítka
co bude život můj?
tak nějak umřel jsem
než vyšla intimní
slova
zas jen slova objímej
slova jsou tvá prosítka
jak v herbáři motýl nad nímž teď bádáš
tak nějak
opuštěn
tak nějak v ústrety
sólu těch nočních žen
když ladí modré rty
relaxuj
to bude okay
tvůj puls už tepe o mety
a já jsem hotovej
tak nějak nesahej
ale jen koukej
nalakuj si i nehty
ženo nad otrokem
že váhal celý akt
uondán z objetí
popálený srdcem
zíráš
tak nějak zhasí nám
Přečteno 134x
Tipy 20
Poslední tipující: Jan Kacíř, narra peregrini, Ophelia81, Iness, Anfádis, Pampalini, Psavec, cappuccinogirl, IronDodo, Kan, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)