Vínem se
Lecjaká pravda odkrývá
Zůstal jen lživý střípek
V reálu bez významu
Ale v souvislostech
Dosti ostrý
Díváš se
Jak do kůže se zarývá
Jsem stále
Ale bez odvahy
A ty
Jak Andersenův
Blázen nahý
Pro mě však navždy
Král
Zatra dobrý... ani se tentokrát nepokusím bejt nějak vtipná.. bo u Andersena to snad ani nejde, smutnej pan Pohádkář...ale o to možná moudřejší!
19.03.2024 10:29:56 | cappuccinogirl