Plamen lásky nás přestal hřát,
v srdci zůstal jen chladný stín
Časem se nám cesta rozdvojila,
propast mezi námi začala růst
Ta síla v nás stále jiskří,
ta nezkrotná vášeň vnitřní
Plamen nový může se propudit,
nechat ho zase plápolat
Znovu se v tváří v tvář setkáme,
do očí bez lží si pohlédneme
Ten známý žár možná ucítíme,
plamen lásky v nás znovu vzplane
Nikdy není pozdě na nový začátek,
na obnovení toho, co nám chybělo
Jen stačí vzít odvahu za ruku,
dovolit plameni lásky znovu hořet
Moc krásně napsané a smutné co prožíváš a zároveň touha a naděje v lepší budoucností .
03.10.2024 19:52:46 | José Zjevný