hvězdy jako tykadla
ve dvě v noci
blízko u měsíce jsou hvězdy jako tykadla
víno tvé
je nápoj králů
srdce však vychladlá
dvě a dvě jsou čtyři
ok jsem střízlivý
ulice je tmavá
u herny postávají v silonkách tygři
dobré ráno dámy
co tady tak samy?
brzo ztratím hlavu
do některého klína
další hodina bude nesvatá
první jako druhá mého srdce záplata
odnesu tě lásko z davu
dle hladového plánu
budeš má kolombína
ve dvě v noci
hledáš růžového pantera
zkusím na tebe pierota nebo harlekýna
vtom čtu zprávu měsíce
večernice hledá partnera
už si kontroluji knírky
v zrcátku
koukám i za trenýrky
nic
ani ta nevěra
smutná pantomima
jdu si skočit
z rozpačité situace
a zasejc
sněhová
mně péruje trampolína
je mrazivá noc
je tu něk do?
ozvěno chci tvoje špagáty
do do
…
jojo
jsme tři a vesmírné taxi ji má
Přečteno 78x
Tipy 18
Poslední tipující: Sonador, jort1, IronDodo, Psavec, Kan, cappuccinogirl, Chane, Ophelia81, Tomcat, Iness, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)