Maluji slovy
lásku bez výčitek
s paletou plnou něžných slov.
V náruči květy různých kytek
s půvabem něžným bez katastrof.
Křídla Ti nesu z chmýří kuřat
co zbyla v koutcích pod trávou
mohou Tě v chladu pěkně ohřát
a nebo pronést oblohou.
Neříkej mi,
že jsi tu šťastná
že Tě to ticho nezmáhá.
Stále jsi milá a taky krásná
srdce však něco postrádá.
Obejmu Tě svými křídly
vezmu Tě sebou do oblak
vzlétneme s vážkami a taky šídly
spolu lze překonat všechen strach.