Každý večer u vaší postýlky bdím,
dívám se, jak spokojeně usínáš
Nad Tebou bdím, ve Tvém spánku Tě ochráním,
ve snu Ti hvězdná obloha zazáří
Jemně v klidném spánku dýcháš,
Tvá tvář o míru a kráse vypovídá
Pod hvězdným nebem Tě dlaněmi zahaluji,
Tvé sny jsou plné něhy a radosti
Měsíční světlo Tvou postýlku osvětluje,
každou noc Ti klid a lásku přináší
Jsem tu, abych Tě ochránila před zlými sny,
Tvé srdce je do snů pohroužené
V polích růže snů kvetou,
Tvá duše s melodií nespoutaná hudba hraje
S Tebou jsem každou noc,
s láskou a péčí, abys spala jako anděl nevinný