Život je jako modlitba
plná nesplněných přání
ve které jsme jen my dva
láskou požehnáni.
Nechtěj víc než je třeba
zítřek čas nám ukradne
s kanónem jít na tetřeva
dobře nedopadne.
Dej mi pusu s obejmutím
to nejvíc pro mě znamená
a večer těsně před usnutim
Ti za to budu hladit ramena.