Ve snech děláme zakázané věci,
byly to poměrně dost zajímavé noci potom ,co jsme vypili pár deci,
ráno se probouzím a první na co myslím jsi TY,
pověz, jaké budou asi naše další cesty ?
Když společně děláme ty naše píčoviny,
cítím se příšerně dobře..možná díky tomu, že jsem po boku tvém,
je to pro mě ten jeden z nejlepších pocitů, pocit kdy vypnu a neřeším ostatní koniny,
mám díky tobě touhu žít a užívat si s tebou v životě svém.