Tajný ctitel
Pootevři rty, chci ochutnat tvá ústa…
Rozevři své…
dlaně,
chci políbit tě…
na ně…
a okamžik tak zůstat…
Pak rozpřáhni své…
náručí,
jež bezpečí mi…
zaručí,
když měkká ňadra tvoje…
jsou, věřím, jenom moje…
A obejmi mě…
koleny,
ať tam, kde nejlépe…
je mi,
smím vstoupit hlavní branou;
teď nechci zůstat stranou…
Jen víčka svá nech zavřená,
ať nevíš, že v té chvíli,
kdy opouští tě síly…
jsem já ten,
kdo tě… ... ... má…
WOW
21.03.2024 09:01:09 | cappuccinogirl
... až tak...? ... děkuji, JT
21.03.2024 16:16:48 | mravenec