Zapal mě znovu
Zase ten tvůj pohled
zarážka dechu
nemám herecké ambice
ale teď se chci předvádět
vlastně v jakémkoliv světle
ve stínu
ve tmě
veď mě
a nezdržuj se
vybíráním cest
půjdu kamkoliv
půjdu po odmlkách
když při pohledu na mě
nevíš co říct
půjdu po skle
kde rozbily se sny
půjdu po hraně
budu se kymácet
ve větru tvého dechu
a nebudu se snažit
zachytávat stébla
chci se topit
budu v tobě topit
Zapal mě znovu
Přečteno 110x
Tipy 13
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Pacik, martinaV, Marten, Psavec, Ophelia81, cappuccinogirl, Chane, paradoxy, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)