Nádherná miniatura a sedí ti.je to krása citů a laskavostí tvého srdce, pár slov a tolik štěstí a milého v tom.mam z tebe radost,jen tak dál,je to krásné takové příjemné věcičky od tebe čisti.ctenarovo srdce je opravdu a opravdu nadšené.
21.03.2024 08:15:18 | mkinka