Lásce mého života
Nad lesy stoupající
Ve větru se vznášející
Stín oblak
Sen který zhmotněn
Lásko
Věřím v tebe i modré nebe
Věřím v žízeň lásky
Tmavomodré krásky
Svět kterým jsi ty
Lásko
Přečteno 154x
Tipy 5
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, cappuccinogirl, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (3)