ještě se smějou
hejtklub mrazivých kýchavců
na mě prská bacily smutku
a jako by nestačilo
vniknout do svého světa opuštěnosti
ještě se smějou
proč já s rozškopkovanou hlavou
v horečce slz
jak u citových neštovic škrábanců svých
v modra hozených
své vzteklé slunce rozepsané v noře
musím
i polena textů
srovnaná lékařem degéšem do foroty těžkého dusotu
na mrtvolné chodbě čnících železobetonů
už tak zatemnělého domu
snést
v kumbál srdce kde jsou
kamna
jistě paní jež nic nepřenášíte
a to klišé že hory
už mi pošlete ve stříbrném parte
protože já na nich vařím kotel s čerty
Přečteno 116x
Tipy 17
Poslední tipující: martinaV, RadekČ, IronDodo, Chane, Kan, Anfádis, Ophelia81, Psavec, jort1, mkinka, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)