Pre teba
kytica ranných kvetov,
pre teba árie vtáčej piesni,
pre teba vymaľujem oblohu,
pre teba som tu v ďalšie dni.
Nesiem ti východ slnka,
nesiem ti pozdrav raňajšej zory.
U dverí víta ma dvoje rúk,
chcem v tebe zablúdiť ako v strede hory.
Pěkná, brachu!
22.03.2024 08:43:38 | Žluťák