Nebudu riskovat
Sudý počet
Bělostných lístků
Kopretiny
(Počítat předem
by bylo švindlování)
Našla jsem způsob
Zcela jiný
Třpytné hvězdy
Ta další
Na Má mě rád
Se vždycky najde
Usmívám se
Jdu spát
Nebo rovnou
Umírat
Super nápad!
;)
Ale poslední slovo mělo být - Usínat - že?!
Zdravím, milá Anfádisko :)*
26.03.2024 04:24:41 | Alala
Dobrý nápad z těma hvězdami to poslední slovo ještě neřeš, pěkný den Vladěnko
24.03.2024 11:49:40 | Marťas9