V hlavě
Měl jsem si vzít návleky
proletělo mi hlavou
když jsem se brodil
ve svých myšlenkách
rozhlížím se na
všechny strany
všude se povalují mrtvolky
okrasných chvil
místo světlušek kolem
poletují temnůstky
jak jsem zasel
tak sklízím
vší silou
přepínám
Vidím tě v šatech
i bez nich
čteme si romány
bez knih
podléháme svým osobnostem
pak na ně i naléháme
trochu si pomáháme
slzíme bez smutku
osaháváme se jak slepci
to už ale moc bolí
Vypínám
Přečteno 129x
Tipy 17
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Marten, Marťas9, martinaV, Fany, paradoxy, Sonador, RadekČ, Chane, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)