Myslim teď na Tebe
hodně se chvěju
všim co máš unikaš
jsem teď ve střehu
miluješ nevnimáš
bloudíš ve středu
ty to vše uhlidáš
dáš to vše k ledu
Člověk se občas přistihne, že dělá věci z rozumu, občas ne tak, jak by chtěl. :)
24.03.2024 06:59:28 | Dreamy