Bouře v srdci neúprosně zuří,
vlny citů se zmateně vlní
Jak blesk z černých mraků nebe prosvětluje,
náhle v duši vášeň zabliká
Srdce jak rozbouřené moře bouří,
láska a bolest se v jedno spojí
Do nekonečna jako hrom zahřmí,
i city v nás se k životu probouzí
Bouře v srdci nikdy nepřestane,
vášeň a touha pokaždé vzplane
V Tobě i ve mně stále přetrvává,
ta síla bouře nás navždy spojuje
Ve vlnách lásky se koupeme,
srdce se proudem citů unášet nechá
I když bouře neochvějně sílí,
v spojení lásky nalézáme pokoj