Úplněk svítí
na plátno bílé
nyní nastává toužebná chvíle
kdy lazura lásky
vznáší se nad námi
Barvu na plátno přidávám
se vzpomínkami si pohrávám
a horkou rukou lásky
s něhou vykresluji
Tvé vrásky
Jsi součást plátna bílého
mého srdce žhavého
ta je opravdu moc krásná, Alalo milá... a malinko, žhavá;)*
25.03.2024 23:04:32 | Sonador
...jaro žhaví
...raší listí
...a úplněk to jistí :))
Moc děkuji milá Son za zastavení a pochvalu, moc si toho vážím.
Měj krásné jarní dny;)*
26.03.2024 03:05:45 | Alala
Myšlenky v hlavě mi víří
jak 'co dům dal' na talíři
koření přidávám,
s chutí si pohrávám,
pak ta směs za tebou míří:-)
Dobré skororánko, Alali:-*
25.03.2024 02:39:39 | Žluťák