Začali jsme si hrát na lásku,
jako vrabci v prachové louži.
Dlouho jsme si povídali,
ale jen povrchně,
já chtěl jít hlouběji.
Ne jako běh s mraky ve snu,
jen do poloviny, ale dál.
Rád bych s Tebou chtěl zůstat,
bez masky a falše.
Ale, ty jsi přítelkyně mlhy,
s úsvitem vždy mizíš.
A já Tě prostě miluju,
i když si jako kočka s myší,
se mnou pořád hraješ!
Je to tak smutné a trochu to bolí.
Když je láska jen hrou,
často se halí bolavou tmou...
PPÚ a krásný den k tomu,Honzí (*)
09.04.2024 17:17:44 | Emily Říhová
Když je hrou jen pro jednoho, tak bolí.
PPÚ a krásný večer ;-)*
09.04.2024 20:06:56 | Tomcat
Prostě milovat... to je přesně to, jaká má být láska:-*
25.03.2024 13:49:26 | cappuccinogirl