Anděli..
Anotace: for you.. my love.. my pain...
Vplouváš
do mého života
a zase
ztrácíš se
jak písečná bouře
odkrýváš chrámy
časem skryté
bouráš koleje
pracně vžité
Anděli
srdce mého
na dně moře
ukrytého
Mísíš světlo
s tmavým stínem
láskou léčíš
nemoc splínem
jsi můj lék
na život
bez radostí
lék
na život
bez starostí
Anděli
srdce mého
na dně moře
ukrytého
Vznášíš se
mou krví
bez křídel
a cestovního pasu
na mých dlaních
kreslíš plamen
odraz duše
vápencových krasů
Můj Anděli...
Komentáře (7)
Komentujících (6)