Anotace: ... když si uvědomujete, že ty verše nejsou nic moc, ale prostě vás takhle napadly, no...
Jarní větřík
Chci být vlahým větříkem,
co přivoní k tvým vlasům,
proletí se svetříkem
i halenkou...
tak tenkou…
až k měkoučkému… podpaží,
jež vůní svou ho… oblaží…
Pak pohraje se… sukýnkou…
tak jarně, lehce… teninkou,
postojí chvíli… malinkou.
Snad pod ní hledá,
co tam… není,
vidí, co vídal pouze v… snění…
A letí dál za obzor… fantazie,
kde lépe se mu… žije…
Dál k šťastnějším časům…