Možná jsme si souzeni
možná, že vůbec ne
jsme však spolu na zemi
a už to je zázračné.
Odplulily mraky z černé oblohy
slunce zas rozdalo teplo a světlo
možná jsme stvořeni pro bohy
možná jen pro druhého tělo.
Užijme si ty okamžiky
vždyť za chvilku vyprchají
dny plné sexu a romantiky
se jako dobré zdají.