ale proč přicházíš
konečně jsem pro tebe
zemřel
díky odloučení
a své neslučitelné povaze
tvými představami
ale proč přicházíš
v mém snu
z něhož voní šeříky lítostí
že už patříme jiným
chodníkům v čase
kde kvítka jsou zapomenuté hvězdy
a já nevím co jiného říct
než sbohem
tvůj nový přítel jasmín
je jistě srdečnější než já
a ty přicházíš
i s ním
říct že cosi chybí
nikdy se nevrátí
a víme to oba
Přečteno 105x
Tipy 25
Poslední tipující: RadekČ, IronDodo, Marťas9, Marten, Iness, cappuccinogirl, jort1, Sonador, Anfádis, paradoxy, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)