Probuď mé City
Polib mě tak
abych poznal
že jsem jediný
koncový uživatel
Poškrábej mi záda
a neomlouvej se
tvař se tak
že jsi z vášně
neměla jinou možnost
Vyhlaď z mého organismu
vymačkané důvěry
upocené snahy
zavalené srdce
probuď mé City
ve kterém jsem tak rád
vysedával ve dvou
zakukly se do mě
vzejdeš silnější
jen ti to nechci slíbit
na nic nečekej
a polib mě
ještě jednou
Přečteno 118x
Tipy 15
Poslední tipující: Fractura cordis aperta, Loveless, Jiří I.Zahradník, cappuccinogirl, Marten, Psavec, Chane, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)