mým velikonocům
zaplaťbůh je prodlouženej víkend
včas natankujem
a projedeme plnou
kroužek macešek vysadíme před kostelem
a pak v oranžových vestách
za kruháčem
dáme velikonočního hambáče
v lásce jak v jediné otevřené putyce
Přečteno 97x
Tipy 13
Poslední tipující: IronDodo, Marten, Kan, Ophelia81, jort1, Psavec, Anfádis, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)