v bolesti...
dřív než mě srazíš na kolena
políbíš mě,pohladíš a slíbíš,že mi neublížíš
a ta slova,co zůstala v ústech utajena
na tebe pak v bolesti vykřičím
tvoje ješitnost s pohrdavým úsměvem
a nevýznamným gestem
vysměje se mému citu,co tak opravdově vypadal
s blažeností chci poslouchat tvé lži
tak už mě prosím polib,chci se zničit...
Komentáře (3)
Komentujících (3)