Ten pocit, když všechno kolem rozzáří se
Všechny hvězdy na nás usmějí se
Když všechno kolem přehluší tep našich srdcí
A rozpálí nás teplo miliónů sluncí
Ta chvíle, kdy pohled ve tvých očích svůdných
Říká mi: už dost bylo těch cest neschůdných
Pochopím, že našel jsem si cestu k srdci tvému
A po trmácení tmou nastal konec všemu zlému
V okamžik, kdy naše rty poprvé setkají se
Pochopím , že nechci hledat už nic více
Nebe rozzáří se jako při ohňostroji
A cit jménem Láska už nenechá nás na pokoji
I přes zavřené oči vidím všechnu tvoji krásu
Po všem zlém jsi přinesla mi do tmy spásu
Ta chvíle, kdy poprvé jsem tě mohl líbat
Zůstane navždy tam, kde si ji mohu připomínat.