Lásce
Chybíš mi
a nebojím se o tom psát.
Já vím,
že rozdělil nás strach.
Klokotám slova.
Šlehaného beránka
pouštím po jazyku sama.
Pustíš si mou oblíbenou písničku?
Já vím,
ani jsme nezpívali spolu.
Jen pár nocí touhy
a konec byl na obzoru.
Láska hory přenáší
a věří na neskutečno.
Teď lapám fantastiku.
Ze zimy polykám sny
a budím se
v rozpadlé krajiny.
Ráno vstanu.
Slyším ptáků souznění.
Nezazvoníš.
Nezahřeješ.
Mám alespoň báseň pocitů.
Mezi řádky.
M
i
l
u
j
i.
Posílám slova díků.
Ach, lásko nejhezčího okamžiku.
Ty vévodo hvězdných svitů.
Zapěj prosím v síle svých klarinetů.
Hola, krása ťuká.
Přečteno 150x
Tipy 33
Poslední tipující: Misha, Jan Kacíř, James Libustka, jort1, RadekČ, IronDodo, Marten, Sonador, Tomcat, Jeněcovevzduchukrásného, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)