Anotace: :(
Setkali jsme se tadya zde to i dnes končíjako by nám zdáliněkdo zhasl louči.
Dým jen přetrvává než se navždy ztratízpovzdálí mi máváco se nenavrátí.
Sbohem a šátečekco větrem letí na cit dám věnečeka slzy do perleti.
Smutné.
30.03.2024 06:26:36 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?