V mém srdci se trpká sladkost bolesti usadila,
každý den od rána do večera mě tíží
Cestu ven z temnoty hledám,
do té bezedné propasti se neodvážím vkročit
Slyším šepot větru,
jak mi do duše šeptá
Každý déšť jednou skončí,
slunce opět začne svítit
Hlavu vzhůru zvedám,
i když se strachem třesu
Síla lásky každý kamínek napraví,
v srdci květiny radosti rozkvétají
Ve víru života a bolesti nejsme sami,
i tu největší zkoušku překonáme
Drž mě za ruku a spolu vpřed vykročíme,
jedině takto klid a spokojenost najdeme
V prach se kameny bolesti rozpadnou,
nádherný výhled na obzor nám zbude
Buďme silní, buďme odvážní, buďme spolu,
s novým svítáním nám život zazáří