Písmena v rýhách na tváři
Jsou jak poznámky
V zaheslovaném diáři
Abych si vzpomněla
Až blbá zeptám se jednou
Kdo může za touhu
Co kráčí až k smrti
Se mnou
Touha, co tě láme a drtí
Doprovodí tě až k smrti
Však kdo ví, možná to tak chodí
Že do dalšího života tě doprovodí ;-)
31.03.2024 18:59:28 | kozorožka
Motiv smrti
nějak se ti
do básničky vetřel,
je to sila
jak se vtírá
nakop bych jí prdel,
dal do nosu
zlomil kosu
a řek, že to byl Karel...
Pěknou neděli, Anfádisko:-*
31.03.2024 11:19:27 | Žluťák
Ale to je přímo poetický komentář!:))
Děkuju... a Tobě taky krásný svátky :)*
31.03.2024 11:29:43 | Anfádis